Bedankt voor uw aanvraag

We nemen spoedig contact met u op.

Grip op je loopbaan

Je wilt zelf kunnen sturen in je baan, in je functie, maar welke richting kies je? Wat past het beste bij je en hoe breng je jezelf in beweging? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Ga je voor een carrièreswitch, een maatschappelijke carrière of blijf je waar je zit en ontwikkel je verder. De loopbaancoach van Coach Hero helpt jou kansen zien en kiezen. 

Grip op je mindset

Je wilt meer uit jezelf halen en uit het leven. Vrij zijn van obstakels en belemmeringen? Waar wacht je dan op? De coach van Coach Hero helpt jou jezelf (opnieuw) te ontdekken, geeft je eyeopeners, laat je zien wat je kracht is en biedt ondersteuning om samen naar mogelijkheden te kijken je fixed mindset naar een growth mindset om te zetten.

Grip op je leven

Je wilt met meer plezier en energie in je werk en in je leven staan. Een betere balans met jezelf en je omgeving.  Hoe zorg je voor die betere focus en laat je je niet door onbelangrijke zaken afleiden. Ga samen met een coach van Coach Hero op onderzoek uit.

Met coaching waar, wanneer en hoe jij dat nodig hebt.
Wij staan klaar! Jij ook?

Onze Coaches

Leer onze coaches alvast een beetje kennen.

Claire Recourt

“Mijn persoonlijke drijfveer is mensen begeleiden in of naar werk waarin ze het beste tot hun recht komen. In een open en veilige sfeer daag ik je uit bewustwording te creëren over jouw profiel, jouw script zodat je zelf sturing kan geven richting die stip op de horizon.”

Olaff Smit

“Ik heb in mijn leven slechts 3 maanden een vaste baan gehad.” Deze zegde hij op om bij zijn vader in de zaak te gaan werken. Olaff Smit begon op een zolderkamer, samen met zijn vader zijn huidige business, En Route. Hij was 23 jaar oud. Hij gaf toen al gehoor aan de oproep tot avontuur en heeft er geen moment spijt van.”

Sandra Kraal

Wil je iets veranderen in je loopbaan? Of gewoon even sparren? Het begint bij het stellen van vragen: Waar sta ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig op dit moment? Hoe kom ik in beweging? Zoek je iemand die echt luistert en onbevangen met je meedenkt? Iemand die reflecteert, inspireert en vooral kijkt naar wat wel kan?

Birgit Lempers

“Mijn motto is; Vanuit je eigen inzicht, bewustwording en kracht in beweging komen en stappen maken die bij jou passen.” In onze begeleiding ondersteun ik je hier heel graag bij. “