Coachbureau Haarlem

Simpel!

Blended Coaching tegen een Vast Bedrag!

Een praktische, flexibele en rijke combinatie!

Wat bedoelen we met blended coaching?

Met blended coaching helpen we jouw medewerkers problemen te doorgronden, bieden we oplossingen, verschaffen we inzicht en geven wij raad. We  schromen niet om te confronteren en een spreekwoordelijke schop onder de kont te geven. Wij vinden dat, in het drukke werkbestaan van jouw medewerker coaching praktisch en binnen handbereik moet zijn. Daarom bieden wij coaching in een blended vorm tegen een vast bedrag per maand wanneer het uitkomt. 

Wat is blended coaching?

Blended coaching betekent het “blenden” mixen van het gebruik van on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt zowel de coach als de coachee veel flexibiliteit. Je hoeft dus je coachsessies niet te beperken tot de reguliere live gesprekken. Doordat wij allerlei vormen aanbieden sluiten we beter aan op jouw behoefte.

Waarom blended coaching?

Omdat het meer rendement oplevert!
Doordat wij een vast bedrag per maand hanteren in combinatie met blended coaching. En, omdat jouw medewerkers optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden waar en wanneer zij dat nodig hebben. Jouw medewerker bepaalt welke vorm het beste aansluit bij zijn of haar situatie.

Omdat het efficienter is dan reguliere coaching!
Doordat wij verschillende communicatiemethoden hanteren, kunnen wij heel snel schakelen en snel contact maken met de medewerker. Wanneer hij of zij snel wil overleggen is een telefoongesprek zo gepleegd. De medewerker combineert leren op de werkplek met coaching op de momenten dat dit écht nodig is. 

Omdat het effectiever is want alles is maatwerk!
Doordat wij de activiteiten geheel afstemmen op de leerstijl van de medewerker. Daardoor is het persoonlijk, sluit het beter aan bij de medewerker en levert het meer resultaten op. 

Wij bieden jou een Coach Hero Pakket

Al vanaf 5 deelnemers. Je  hebt daarmee onbeperkte toegang tot blended coaching voor een vast bedrag per maand. Wij vertellen jou graag hier meer over.