Executive coaching

Net als een ondernemer kan je je als CEO, directielid of lid van de management board soms knap eenzaam voelen. De belangen en verantwoordelijkheden zijn groot en er is vaak te weinig ruimte voor persoonlijke reflectie, functioneren of ontwikkeling. Wanneer alle ogen op jou gericht staan is het juist belangrijk te weten en te voelen waar jij staat. Waarom doe je wat je doet, doe je dat met overtuiging en plezier en wat is eventueel een volgende stap?

Thema’s

Executive coaching richt zich op jou. Jij staat centraal in de context die op dit moment voor jou dagelijks relevant is. Thema’s die aan de orde kunnen zijn:

Stijl van leidinggeven

Ervaart minder plezier in werk

Zetten van een volgende carrière stap

Verminderd functioneren

Aanstaande benoeming

Conflict situaties met directe collega’s

Dynamiek tussen jou en MT, RvT, RvC

Wat is executive coaching?

Executive coaching heeft als doel om jou als manager, ondernemer of bestuurder te helpen bij de invulling van je leiderschapsrol en van de koers van je organisatie. Dit doet de executive coach van Coach Hero door kritische vragen te stellen, een spiegel voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Niet alleen voor jezelf als individu, maar ook in het belang van de organisatie. De inzet van de coach richt zich niet op één moment maar kan gedurende een langere periode als sparringpartner optreden wanneer er een concrete behoefte is.

Vertrouwelijk en Doelgericht

Onze coaches hebben geen ervaring in het leiden van grote organisaties maar verstaan hun vak als geen ander. Het speelveld waarin je acteert kennen wij door als coach aan de zijlijn te staan. Onze expertise ligt in het fileren van de coachvraag en door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte. Een traject bij Coach Hero is altijd maatwerk. Samen kijken we waar we jou het beste bij kunnen ondersteunen en waar de behoefte ligt. Je vindt bij onze coaches een luisterend oor in een vertrouwelijke setting waar je mee kan sparren zonder dat je op je woorden hoeft te letten. Daarnaast schromen we niet om te confronteren en inzichtelijk te maken waar de pijn zit. Onze focus is erop gericht jou de handvatten aan te reiken zodat jij jouw doelen weet te behalen.

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-2341905

Hoe wij werken

Wij praten niet over sessies maar over full service coachtrajecten. Dit houdt in dat we jou gedurende een afgesproken periode begeleiden daar waar nodig. Omdat we blended werken zijn we niet gebonden aan het maken van uitsluitend fysieke afspraken maar bieden we ook snellere vormen van contact tussendoor. Op deze manier kunnen we er ook zijn wanneer het relevant is. Dat is de kracht van Coach Hero.

Meer weten of direct in contact komen?

Heb jij  behoefte aan executive coaching? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken hoe Coach Hero jou daar bij zou kunnen ondersteunen.