Wij coachen helden!

Helden die coaches nodig hebben.

Coach Hero gelooft dat uitgestippelde loopbanen tot het verleden behoren en, dat vitaliteit meer is dan alleen gezond eten.

Terugbel verzoek

Vind een (online) coach die bij jou past.

Kwaliteit,
flexibiliteit en
gemak

In een evoluerende en moderne arbeidsmarkt, zowel organisaties als medewerkers helden zijn met een eigen script, een eigen route en gedeelde doelen. Helden die onderweg coaches nodig hebben. 

Daarom ontwikkelden wij Coach Hero voor jouw medewerker de held die met moed veranderingen tegemoet gaat. Toegewijde en geaccrediteerde coaches, tegen een vaste maandelijkse vergoeding wanneer het jouw medewerker uitkomt. Met Coach Hero heb je kwaliteit, flexibiliteit en gemak in één vorm met één druk op de knop.

Daarom Coach Hero

Wij staan en gaan voor jou. De held die blijvend leert, leidt, in leven en in werk. Als een ontdekkingsreiziger. De held die de toekomst met moed tegemoet gaat. Daarom Coach Hero.

Loopbaan

Je wilt zelf kunnen sturen in je baan, in je functie, maar welke richting kies je. Ga je linksaf, rechtsaf, blijf je waar je bent of ga je rechtdoor? Wat zijn uberhaupt je mogelijkheden. De loopbaancoach van Coach Hero helpt jou kansen zien en kiezen. 

Nieuwsgierig?

Persoonlijk

Je wilt meer uit jezelf halen en uit het leven. Vrij zijn van obstakels en belemmeringen? Waar wacht je dan op? De coach van Coach Hero helpt jou jezelf (opnieuw) te ontdekken, geeft je eyeopeners, laat je zien wat je kracht is en wat je tegenhoudt. 

Nieuwsgierig? 

Leefstijl

Je wilt met meer energie in je werk en in je leven staan. In een natuurlijke flow met jezelf en je omgeving. Meer energie en meer kwaliteit van leven. Dat is zeker haalbaar! Met een coach van Coach Hero krijg je de ondersteuming die past bij jouw. 

Nieuwsgierig? 

Onze coaches

Met coaching waar, wanneer en hoe jij dat nodig hebt.
Wij staan klaar! Jij ook?

“Ik heb in mijn leven slechts 3 maanden een vaste baan gehad.” Deze zegde hij op om bij zijn vader in de zaak te gaan werken. Olaff Smit begon op een zolderkamer, samen met zijn vader zijn huidige business, En Route. Hij was 23 jaar oud. Hij gaf toen al gehoor aan de oproep tot avontuur en heeft er geen moment spijt van. 

Olaff Smit

Directeur, coach, Coach Hero

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Andrel Nahaev

operation Director, Elegant Themes

“Er zijn geen uitgestippelde loopbanen meer”. Claire Recourt met ondernemerschap in haar bloed, ontwikkelde zich tot een loopbaanexpert met een sterke hang naar eigen sturing. Zij weet als geen ander op welk terrein de helden van Coach Hero zich begeven. 

Claire Recourt

Directeur, Coach, Coach Hero

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”
Tom Ewer

Blogger, Elegant Themes