Leiderschap coaching

Hoe haal ik het beste uit mezelf als leidinggevende? Als je jezelf deze vraag regelmatig stelt dan is leiderschapscoaching wat voor jou. Leiding geven is geen gemakkelijke taak. Sterker nog het is vaak uiterst complex omdat er veel van je wordt gevraagd. Je bent eindverantwoordelijk voor de business en de het reilen en zeilen van je medewerkers. Hoe hou je je staande en weet je de juiste balans te vinden tussen de verschillende verantwoordelijkheden die op je bord liggen? Of je nu net begint met leiding geven of dit al jaren doet, de energie is te vaak naar buiten gericht en je als niet uitkijkt wordt je geleefd. Hoe richt je de aandacht op jezelf? Door de focus naar je zelf te brengen en inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en behoeftes versterk je jouw leiderschap. Jij hebt zelf de regie over de manier waarop jij leiding geeft.

Met welke coachvragen kunnen wij je helpen?

Hoe versterk ik mijn leiderschap?

Welke vaardigheden kan ik verder ontwikkelen?

Hoe zorg ik voor een betere dialoog met mijn medewerkers?

Hoe blijf ik trouw aan mezelf richting management?

Hoe zorg ik voor meer werkplezier bij mezelf en mijn medewerkers? 

Hoe verander ik mijn manier van leidinggeven?

Hoe verander ik mijn stijl van controlerend naar het geven van vertrouwen?

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Met welke vraag je ook komt de eerste en belangrijkste stap heb je al gezet. Wil je iets veranderen aan je situatie dan zal je in beweging moeten komen. Soms is daar moed voor nodig maar vooral een plan. Dat plan hoeft niet uit te komen maar het zorgt ervoor dat je dingen gaat proberen en ondernemen. Naast beweging geeft het inzicht en bewustwording. Zo krijg je beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijkste ontwikkelpunten.

Focus aanbrengen

Onze loopbaancoaches helpen je vervolgens verder focus aan te brengen daar waar nodig. Belangrijk fundament is altijd het maken van je persoonlijke profiel; wie ben ik, waar ligt mijn toegevoegde waarde en welke ingrediënten in mijn werk maken dat ik met plezier naar mijn werk ga. Van daaruit ga je samen met je coach vervolgstappen zetten. Zo werk je gericht aan je loopbaan in de bestaande of naar een nieuwe werkomgeving.

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-5299453

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Het eerste contact bestaat altijd uit een vrijblijvende kennismaking met één van onze gecertificeerde coaches. Een persoonlijke klik tussen jou en je coach is de basis voor een succesvol traject. Samen onderzoeken jullie waar je aan wilt werken en welke ondersteuning daarbij passend is. Onze kracht is de trajecten af te stemmen op jouw behoeftes.

Blended

Naast face-to-face afspraken werken wij ook online, telefonisch of per e-mail. Want naast gespreksessies zul je tijdens een traject ook tussendoor soms even willen afstemmen met je coach. Daarom kiezen wij voor blended coaching. Daarbij doen wij tijdens jouw coachtraject alles wat nodig is om je doelstelling te halen. Dat is de krachtige en onderscheidende aanpak van Coach Hero!

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.