Persoonlijk Leiderschap

De veranderende maatschappij en arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we steeds wendbaarder moeten worden. De laatste jaren worden termen als duurzame inzetbaarheid, veerkracht en vitaliteit vaak genoemd als het over medewerkers gaat. We worden geacht steeds meer bezig te zijn met onze eigen ontwikkeling en gezondheid ook in relatie tot werk.

Persoonlijk leiderschap is het vermogen jezelf te leiden en te sturen. Je regelmatig de tijd neemt om te reflecteren en te kijken wat je wil in je werk en leven. Vaak lukt ons dit niet alleen. We lopen vast in ons hectische leven en gaan op in de waan van de dag.

Meer grip

Wil jij ook (meer) grip op je werk en je leven maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Coach Hero ondersteunt je bij het formuleren van jouw persoonlijke doelen en geeft je handvatten om de regie te pakken.

Persoonlijke verandersleutels

1. Plan tijd en ruimte voor jezelf

2. Creëer een plan voor jezelf

3. Heb vertrouwen in jezelf

4. Ontdek en leer daarvan

5. Durf te experimenteren

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-5299453

Mensenwerk is maatwerk

Kies je voor Coach Hero? Dan kun je rekenen op één van onze ervaren gecertificeerde (loopbaan)coaches voor ondersteuning op maat. Dat betekent dat jouw traject volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en mogelijkheden. En wij? Wij zorgen dat we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste inzichten ten aanzien van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en regie nemen.

Hoe wij dat aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw coach kies jij zelf. Goede persoonlijke coaching staat en valt met een goede klik, met verbinding en met maatwerk. Omdat wij blended coaching aanbieden bepaal jij samen met jouw coach hoe Coach hero jou gaat ondersteunen: hoe, waar, wanneer, frequentie, opdrachten. Wij werken face-to-face, telefonisch, per e-mail, online. We starten door samen scherp te stellen wat jouw specifieke vraag is. Daarna gaat het balletje rollen. Je komt er hoe dan ook, door blended coaching die afgestemd is op jouw leervraag, leerstijl en persoonlijke context, altijd sterker uit. 

Wat is blended coaching?

Met blended coaching bedoelen wij het gebruik van diverse on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt zowel jou als jouw coach veel flexibiliteit. Je hoeft dus je coachsessies niet te beperken tot de reguliere live gesprekken. Doordat wij allerlei vormen aanbieden sluiten we beter aan op jouw behoefte.