Olaff Smit

In ieder traject zet ik mensen in hun kracht en maak ze eigenaar van hun loopbaankeuzes. Altijd vanuit zelfkennis en vertrouwen. Ik draag daaraan bij met een nuchtere houding en een praktische en doelgerichte benadering: een stip op de horizon waar we samen naartoe werken.

Disciplines Management coaching, personal coaching, loopbaancoaching
Tags Persoonlijk leiderschap, leiding geven, doelen stellen, carrièrevragen, keuzes maken, grenzen stellen, zelfsturing, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling
Coachingsvormen face-to-face, zoom / microsoft teams, telefonisch, whatsapp, e-mail
Certificering

 

Disciplines
management coaching, personal coaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching

Tags
carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, zelfbewustzijn, zelfsturing, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling

Coachingsvormen
face-to-face, zoom / microsoft teams, telefonisch, whatsapp, e-mail

Certificering
Nobco

Over deze coach

Opgeleid als arbeidsdeskundige ben ik al ruim 15 jaar actief met het begeleiden van mensen naar (passend) werk of een volgende stap in hun loopbaan. Ik was daarbij van nature de coach bij hun zoektocht. Mijn doel is altijd om te zorgen dat iemand weer met plezier aan het werk kan en nieuwe doelen kan realiseren. Daaraan draag ik bij met een nuchtere houding, een praktische en doelgerichte benadering en natuurlijk mijn kennis en ervaring, ook als specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Ik ben in staat om mensen (weer) in hun kracht te zetten en eigenaar te maken van hun eigen loopbaankeuzes, vanuit zelfkennis en vertrouwen. Jouw coachvraag vertalen naar concrete stappen is samen met persoonlijk contact, humor en de focus op mogelijkheden en bewustwording kenmerkend voor mijn aanpak. Ik ben graag duidelijk en ‘to the point’, maar altijd met oprechte interesse en respect voor de mensen waarmee ik werk.

Na mijn studie Personeel & Arbeid begon ik als arbeidsdeskundige op mijn 23e samen met mijn vader een eigen bedrijf voor de ondersteuning van werkgevers en werknemers bij hun uitdagingen op het gebied van inzetbaarheid. Inmiddels ben ik 39 – zelf vader van twee kinderen – en een ervaren ondernemer in hart en nieren. Mijn grootste kracht hierin is het structureren en gericht toewerken naar een stip op de horizon. Dat doe ik voor mezelf en de mensen waarvoor ik werk. Met deze achtergrond kan ik ook (startende) ondernemers goed ondersteunen. Ik sta altijd met beide benen op de grond, maar volg ook mijn gevoel en intuïtie. Dat stimuleer ik ook vaak bij cliënten.

Direct een coach nodig?

Coachen op afstand is voor ons geen probleem. Onze coachadviseur, helpt je graag verder.