Branches

De branches Zorg & Welzijn, Onderwijs en Zakelijke dienstverlening kennen wij als geen ander. Door onze jarenlange kennis, ervaring en begeleiding in deze sectoren weten we welke thema’s binnen deze organisaties en haar medewerkers actueel zijn.

Tekort aan personeel zien we tegenwoordig overal maar specifieke uitdagingen waar deze sectoren mee te maken hebben zijn vergrijzing, hoge werkdruk, stress- en burn out gerelateerde klachten, mentale klachten, binden en behouden personeel en het gezond en vitaal houden van medewerkers.

Zorg en Welzijn

Binnen de sector Zorg & Welzijn werken veelal bevlogen medewerkers die vanuit hun hart bewust hebben gekozen om te zorgen voor anderen. Maar wie zorgt er voor de zorg? De praktijk leert dat je sterk in je schoenen moet staan om binnen deze sector te werken. Er wordt veel flexibiliteit van je verwacht en continu om te gaan met de vele uitdagingen en veranderingen waar deze sector mee te maken heeft.

Onderwijs

Wat is er nu mooier dan aan de start van de ontwikkeling te staan van een kind en een steentje bij te dragen aan de vorming van de generaties van de toekomst! Werken in het Onderwijs is het mooiste wat er is maar tegelijkertijd ervaren medewerkers hoge werkdruk, weinig autonomie en veel administratieve last. Dat maakt dat dit vak zijn uitdagingen met zich meebrengt. Hoe ga je daar als organisatie mee om? Hoe zorg je dat medewerkers bevlogen blijven en hoe zorg jij als medewerker dat je je passie voor het onderwijs niet verliest?

Zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening vind je veel ambitie en hoge verwachtingen. Zowel medewerkers zelf als organisaties willen groeien, ontwikkelen en er alles uithalen wat erin zit. De cultuur binnen deze sector is er dan ook vaak op gericht dat je zelf invloed hebt op de maakbaarheid en het succes van je eigen kunnen maar is dat zo? Hoe zit het de verschillen tussen de generaties en hoe ga je daar als organisatie mee om. Wat als je je ambities niet in balans zijn met tijd voor jezelf? Hoe geef je je grenzen aan? Hoe richt je het anders in zodat je…

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.