Over ons

Je vaste coach van Coach Hero boort jouw superkracht aan! Zo treed jij veranderingen in je leven en werk krachtig en heldhaftig tegemoet.

Onze coaches gaan uit van jouw talenten, waarden, ambities en drijfveren. Door dit te verbinden met jouw coachdoelstelling kom je in de flow van jouw persoonlijke kracht. Je ervaart wat je kunt ontwikkelen en gaat hiermee aan de slag. Onze visie en aanpak banen een weg. Jouw persoonlijke kracht is de motor naar succes.

Dit is onze onderscheidende aanpak

Coach Hero biedt een oplossing die coaching voor organisaties, leidinggevenden, medewerkers en particulieren toegankelijk, toepasbaar en transparant maakt. Een full service coachvorm die blended (online/offline) wordt aangeboden met onbeperkte toegang tot je persoonlijke coach. Dus zonder limiet op het aantal sessies tijdens het coachtraject en ook met andere contactmomenten tussendoor. Wij doen alles wat nodig is om de gestelde doelen te halen in de afgesproken periode. Dat is de kracht van Coach Hero!

“Er zijn geen uitgestippelde loopbanen meer”. Claire Recourt met ondernemerschap in haar bloed, ontwikkelde zich tot een loopbaanexpert met een sterke hang naar eigen sturing. Zij weet als geen ander op welk terrein de helden van Coach Hero zich begeven. Zij krijgt er energie van wanneer zij hen helpt om in hun loopbaan zichzelf te blijven, te blijven ontwikkelen en hun kwaliteiten op de juiste manier in te zetten. Heldhaftig en trouw te blijven aan hun kern, hun kracht, hun eigen script. Daar is zij zelf een voorbeeld van: Walking the talk. Claires superpower? Scherpzinnig aanvoelen waar het écht om gaat en met souplesse weten wanneer dit te communiceren.

Claire Recourt (eigenaar & coach)

“Ik heb in mijn leven slechts 3 maanden een vaste baan gehad.” Deze zegde hij op om bij zijn vader in de zaak te gaan werken. Olaff Smit begon op een zolderkamer, samen met zijn vader zijn huidige business, En Route. Hij was 23 jaar oud. Hij gaf toen al gehoor aan de oproep tot avontuur en heeft er geen moment spijt van. Olaff is inmiddels 38 jaar oud, vader van 2 kinderen, arbeidsexpert en een ondernemer in hart en nieren. Hij is typische het voorbeeld van: practice what you preach. Wat hij met Coach Hero wil is direct gelinkt aan zijn geloof over het belang van sturen in eigen leven en werk. Olaffs superpower? Structuren en toewerken naar een stip op de horizon. als een marathonloper.

Olaff Smit (eigenaar & coach)

Hier geloven wij in

Onze coaches werken vanuit deze kernwaarden:

Autonomie

“Ieder mens moet kunnen vertrouwen op zijn eigen autonomie, talenten en veerkracht.” Daarom zijn onze coaching en diensten erop gericht om werkgevers, medewerkers en leidinggevenden hierin te stimuleren en te ondersteunen. Bij Coach Hero werken wij op onze eigen manier en zijn we altijd trouw aan de zaken waar wij voor staan. Wat wij doen is écht: zonder verborgen agenda of poespas. Zo maken wij voor iedereen hét verschil.

Verbinding

“Zonder verbinding is er geen basis voor samenwerking.” Het lijkt misschien vanzelfsprekendheid, maar wij willen dit toch benadrukken. Zonder verbinding is er niets. Daarom zoeken wij in onze hulp aan werkgevers en werknemers altijd de verbinding om hen te kunnen helpen met hun behoeften. Die verbinding leggen onze coaches juist ook bij het versterken van medewerkers, leidinggevenden en organisaties.

Vakmanschap

“Onze klanten hebben altijd recht op betrouwbaar en deskundig advies. Ook als dat betekent dat wij misschien iets juist niet doen.” Wij hebben een missie en leggen ‘de lat’ hoog. Voor onszelf en de mensen waarvoor wij werken. Passie is voor ons een werkwoord. Wij werken dagelijks aan ons vak

 

Onze Coaches

Leer onze coaches alvast een beetje kennen.

Claire Recourt

“Mijn persoonlijke drijfveer is mensen begeleiden in of naar werk waarin ze het beste tot hun recht komen. In een open en veilige sfeer daag ik je uit bewustwording te creëren over jouw profiel, jouw script zodat je zelf sturing kan geven richting die stip op de horizon.”

Olaff Smit

In ieder traject zet ik mensen in hun kracht en maak ze eigenaar van hun loopbaankeuzes. Altijd vanuit zelfkennis en vertrouwen. Ik draag daaraan bij met een nuchtere houding en een praktische en doelgerichte benadering: een stip op de horizon waar we samen naartoe werken.

Sandra Kraal

Wil je iets veranderen in je loopbaan? Of gewoon even sparren? Het begint bij het stellen van vragen: Waar sta ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig op dit moment? Hoe kom ik in beweging? Zoek je iemand die echt luistert en onbevangen met je meedenkt? Iemand die reflecteert, inspireert en vooral kijkt naar wat wel kan?

Birgit Lempers

“Mijn motto is; Vanuit je eigen inzicht, bewustwording en kracht in beweging komen en stappen maken die bij jou passen.” In onze begeleiding ondersteun ik je hier heel graag bij. “