Leiderschaps ontwikkeling

Durf je kwetsbaarheid te tonen!

Management

Ben jij onderdeel van een management team en heb je de behoefte aan ondersteuning bij vraagstukken die te maken hebben met jouw eigen ontwikkeling, leiderschaps of rol binnen het managementteam, dan is coaching zeker wat voor jou.

Als manager sta je vaak onder hoge druk. De belangen van de organisatie en het behalen van de KPI’s staan vaak centraal maar sta je wel eens stil wat voor een manager je bent of wilt zijn? Hoe verhoud jij je ten opzichte van je medewerkers, de organisatie en je teamleden. Ben je (nog) tevreden? Wat zou je anders willen of willen verbeteren?

 Coach Hero gelooft dat ook managers en leidinggevenden van tijd tot tijd behoefte hebben aan management coaching en dat het belangrijk is jezelf regelmatig centraal te zetten en pas op de plaats te maken. Wij ondersteunen je graag in jouw rol als manager met onze coach voor het management.

coaching

Thema’s waar je aan kan denken:

Hoe vergroot ik mijn management skills?

Wat is mijn volgende stap?

Hoe voer ik de dialoog met mijn medewerkers?

Hoe blijf ik trouw aan mezelf?

Hoe vergoot ik mijn persoonlijke effectiviteit?

Management coaching past bij jou:

Als je vanuit meer ontspanning wil gaan managen

Meer in charge wil zijn dan in control

Toe bent aan je volgende stap

Het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kunt halen

coaching bureau haarlem coachhero inzicht beweging

Executive coaching

Net als een ondernemer kan je je als CEO, directielid of lid van de management board soms knap eenzaam voelen. De belangen en verantwoordelijkheden zijn groot en er is vaak te weinig ruimte voor persoonlijke reflectie, functioneren of ontwikkeling. Wanneer alle ogen op jou gericht staan is het juist belangrijk te weten en te voelen waar jij staat. Waarom doe je wat je doet, doe je dat met overtuiging en plezier en wat is eventueel een volgende stap?

Sleutelrol voor leidinggevenden

 

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van sterke organisaties met sterke medewerkers. Maar hoe word jij hierop voorbereid?

Met coaching van Coach Hero ontdek je samen met een vaste coach welke vaardigheden jij nog kunt ontwikkelen.

Daarna ga je samen aan de slag. Niet alleen in gesprekssessies, maar met een complete, doelgerichte aanpak die past bij jouw behoeften. 

loopbaancoach

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.