Persoonlijke ontwikkeling

Durf uit je comfort zone te stappen.

Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij centraal. Wat je vraag ook is, deze staat in het teken van jouw eigen ontwikkeling. Je wil bijvoorbeeld zichtbaarder worden of meer de ruimte innemen of je vraagt je af hoe je keuzes moet maken.

Met coaching rondom persoonlijke ontwikkeling word je ondersteund wanneer jij zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen. De essentie van deze vorm van coaching is dat jij weer de regie pakt over je eigen keuzes en mogelijkheden. Samen met de coach ga je op zoek naar die handvatten die jij nodig hebt.

Vragen waar je aan kan denken zijn:

Hoe pak ik weer de regie in werk en leven?

Hoe leer ik mijn grenzen stellen?

Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?

Hoe ga ik om met al die veranderingen op mijn werk?

Hoe stel ik prioriteiten?

Hoe breng ik meer focus aan in het behalen van doelen?

Hoe ga ik om met de werkdruk?

Hoe zorg ik voor een betere energie balans?

Mensenwerk is maatwerk

Kies je voor Coach Hero? Dan kun je rekenen op één van onze ervaren (loopbaan)coaches voor ondersteuning op maat. Dat betekent dat jouw traject volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en mogelijkheden. En wij? Wij zorgen dat we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste inzichten ten aanzien van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en regie nemen.

mensenwerk is maatwerk
coach aanpak

Hoe wij dat aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw coach kies jij zelf. Goede persoonlijke coaching staat en valt met een goede klik, met verbinding en met maatwerk. Omdat wij blended coaching aanbieden bepaal jij samen met jouw coach hoe Coach hero jou gaat ondersteunen: hoe, waar, wanneer, frequentie, opdrachten. Wij werken face-to-face, telefonisch, per e-mail, online. We starten door samen scherp te stellen wat jouw specifieke vraag is. Daarna gaat het balletje rollen. Je komt er hoe dan ook, door blended coaching die afgestemd is op jouw leervraag, leerstijl en persoonlijke context, altijd sterker uit. 

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.