stress- en burn-out

Wie geeft jouw grenzen aan?

Ervaar je al langere tijd klachten zoals moeheid, slecht slapen, concentratieproblemen, prikkelbaarheid of een gejaagd gevoel en heb je daarnaast minder controle over je emoties? Dan kan het goed zijn dat je overspannen bent of zelfs een burn-out hebt.

Balans

De ervaring leert dat de meeste mensen moeite hebben hieraan toe te geven maar eigenlijk is het een normale reactie van gezonde mensen die een ongezonde taakdruk, vaak gecombineerd met veelvuldig piekeren, ervaren.

Deze klachten zijn een signaal van lichaam en geest dat je uit balans bent. De balans tussen taken en wat je kunt dragen, is dan vaak verstoord of iets in je leven past niet meer bij wie je bent of wat je belangrijk vindt. Het is een teken dat er iets moet veranderen.

De stress- en burn-out coaching van Coach Hero helpt bij de vermindering van stressklachten en bij herstel van burn-out klachten of het voorkomen van een burn-out. De coaching is bedoeld voor mensen die op een gezonde, gebalanceerde manier het beste uit zichzelf willen halen.

balans
stress- en burn-out

Wat bereik je met stress- en burn-out coaching?

Wanneer je op tijd bent met het signaleren van spannings- of stressklachten voorkom je (langdurige) uitval en roofbouw op je lichaam. Door te erkennen dat je uit balans bent, zet je de eerste stap naar herstel.  Hoe moe en moedeloos je je ook kan voelen door pas op de plaats te maken, geef je jezelf de ruimte om dingen anders te gaan doen of anders in te richten. Onze ervaring is dat mensen al vrij snel weer in zijn geheel of gedeeltelijk met plezier en meer ontspanning aan de slag kunnen.

Voorkomen van uitval

Spanningsklachten op tijd signaleren

Inzicht krijgen in persoonlijke stressveroorzakers

Grenzen leren stellen

Op tijd aangeven van de oorzaken van stress

Vaardigheden optimaliseren (relativeren, grenzen bewaken, timemanagement, delegeren, omgaan met conflicten, verminderen perfectionisme, ‘afkicken van werkverslaving’)

Voorkomen van langdurig verzuim

Mensenwerk is maatwerk

Bij Coach Hero geloven we dat in ieders werk en leven momenten zijn dat je een coach nodig hebt. Kies je voor Coach Hero? Dan kun je rekenen op één van onze ervaren (loopbaan)coaches voor ondersteuning op maat. We stemmen een traject altijd af op jouw vraag en jouw behoeftes. Wij zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen zodat we jou de beste coaching kunnen bieden volgens de laatste inzichten en methodes.

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.