Loopbaancoaching

Je wilt graag het beste uit jezelf halen en meer regie op je werk ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Heb je voldoende plezier in werk? Ben je voldoende bezig met je eigen ontplooiing? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen en hoe wil en kan je dat bereiken? 

Steeds meer mensen hebben behoefte aan loopbaancoaching. Ook de overheid en werkgevers zien in dat het waardevol is een loopbaancoach in te zetten wanneer een medewerker aangeeft hier behoefte aan te hebben. Schroom dus niet het gesprek met je leidinggevende of werkgever aan te gaan en te informeren naar de mogelijkheden.

Met welke vragen kan je bij een loopbaancoach terecht? 

Wie ben ik, Wat kan ik en wat wil ik?

Ik wil iets anders, maar wat?

Welk soort werkgever past het beste bij mijn profiel?

Welke rol past bij mij?

Welke volgende stap kan ik zetten in mijn carrière?

Hoe kan ik doen om mezelf verder te ontwikkelen?

Hoe haal ik meer plezier en energie uit mijn werk?

Hoe en waar kan ik mijn talenten het beste inzetten?

En veel meer…

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Met welke vraag je ook komt de eerste en belangrijkste stap heb je al gezet. Wil je iets veranderen aan je situatie dan zal je in beweging moeten komen. Soms is daar moed voor nodig maar vooral een plan. Dat plan hoeft niet uit te komen maar het zorgt ervoor dat je dingen gaat proberen en ondernemen. Naast beweging geeft het inzicht en bewustwording. Zo krijg je beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijkste ontwikkelpunten.

Focus aanbrengen

Onze loopbaancoaches helpen je vervolgens verder focus aan te brengen daar waar nodig. Belangrijk fundament is altijd het maken van je persoonlijke profiel; wie ben ik, waar ligt mijn toegevoegde waarde en welke ingrediënten in mijn werk maken dat ik met plezier naar mijn werk ga. Van daaruit ga je samen met je coach vervolgstappen zetten. Zo werk je gericht aan je loopbaan in de bestaande of naar een nieuwe werkomgeving.

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-2341905

Mensenwerk is maatwerk

Kies je voor Coach Hero? Dan kun je rekenen op één van onze ervaren gecertificeerde loopbaancoaches voor ondersteuning op maat. Dat betekent dat jouw traject volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en mogelijkheden. En wij? Wij zorgen dat we op de hoogte zijn en blijven van de steeds veranderende arbeidsmarkt, de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van loopbaancoaching.

Hoe wij werken

Onze coaches werken door middel van blended coaching. Dit betekent het “blenden” mixen van het gebruik van on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt zowel de coach als de coachee veel flexibiliteit. Je hoeft dus je coachsessies niet te beperken tot de reguliere live gesprekken. Doordat wij allerlei vormen aanbieden sluiten we beter aan op jouw behoefte.

Waarom blended coaching?

Doordat wij verschillende communicatiemethoden hanteren, kunnen wij heel snel schakelen en snel contact met jou leggen. Wanneer jij snel wil overleggen is een telefoongesprek zo gepleegd. Jij combineert de diverse opdrachten en het werken aan jouw doelen met coaching op de momenten dat dit écht nodig is. 

Omdat het effectiever is want alles is maatwerk! Doordat wij de activiteiten geheel afstemmen op jouw behoeftes. Daardoor is het persoonlijk en levert het meer resultaten op. 

Meer weten?

Heb jij  behoefte aan loopbaancoaching? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken hoe Coach Hero jou daar bij zou kunnen ondersteunen.