Loopbaancoaching

Durf te bewegen!

Heb je voldoende plezier in je werk?

Je wilt graag het beste uit jezelf halen en meer regie op je werk ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Heb je voldoende plezier in werk? Ben je voldoende bezig met je eigen ontplooiing? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen en hoe wil en kan je dat bereiken? Steeds meer mensen hebben behoefte aan loopbaancoaching.

Ook de overheid en werkgevers zien in dat het waardevol is een loopbaancoach in te zetten wanneer een medewerker aangeeft hier behoefte aan te hebben. Schroom dus niet het gesprek met je leidinggevende of werkgever aan te gaan en te informeren naar de mogelijkheden.

loopbaancoaching

Met welke vragen kan je bij een loopbaancoach terecht?

Wie ben ik, Wat kan ik en wat wil ik?

Ik wil iets anders, maar wat?

Welk soort werkgever past het beste bij mijn profiel?

Welke rol past bij mij?

Welke volgende stap kan ik zetten in mijn carrière?

Hoe kan ik doen om mezelf verder te ontwikkelen?

Hoe haal ik meer plezier en energie uit mijn werk?

Hoe en waar kan ik mijn talenten het beste inzetten?

loopbaancoaching

Inzicht en bewustwording

Met welke vraag je ook komt de eerste en belangrijkste stap heb je al gezet. Wil je iets veranderen aan je situatie dan zal je in beweging moeten komen. Soms is daar moed voor nodig maar vooral een plan. Dat plan hoeft niet uit te komen maar het zorgt ervoor dat je dingen gaat proberen en ondernemen. Naast beweging geeft het inzicht en bewustwording. Zo krijg je beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijkste ontwikkelpunten.

Focus aanbrengen

Onze loopbaancoaches helpen je vervolgens verder focus aan te brengen daar waar nodig. Belangrijk fundament is altijd het maken van je persoonlijke profiel; wie ben ik, waar ligt mijn toegevoegde waarde en welke ingrediënten in mijn werk maken dat ik met plezier naar mijn werk ga. Van daaruit ga je samen met je coach vervolgstappen zetten. Zo werk je gericht aan je loopbaan in de bestaande of naar een nieuwe werkomgeving.

loopbaancoaches

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.