Coachtraject

Jouw eigen persoonlijke coach

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Bij Coach Hero geloven wij dat in het leven en werk van iedereen er momenten zijn dat je een coach kunt gebruiken. Dat geldt zeker voor leidinggevenden die regelmatig voor nieuwe uitdagingen staan om te zorgen voor een sterke organisatie met sterke medewerkers.

Jouw vaste coach kies je bij ons zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat bespreken jullie bij voorkeur face-to-face en wat juist telefonisch, online of per e-mail. Want naast gespreksessies zul je tijdens een traject soms ook tussendoor willen afstemmen met je coach. Daarom kiezen wij voor blended coaching.

coachtraject

Hoe kan ik mijn coach bereiken?

Je kunt bij ons op verschillende manieren contact leggen met jouw coach. Uiteraard spreek je elkaar tijdens face-to-face gesprekken, maar je kunt ook tussendoor on- en offline contact leggen om even wat af te stemmen of feedback te vragen. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch, met videogesprekken of via instant messaging. Deze blended coaching biedt jou en je coach extra flexibiliteit om te zorgen voor een krachtig ontwikkeltraject dat echt bij je past. Doordat wij verschillende coachvormen aanbieden, kunnen we beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.