Thema’s

Verschillende coach thema’s

CoachHero werkt met verschillende coach thema’s oa: persoonlijke ontwikkeling, outplacement, overgang, stress en burn out, leiderschap ontwikkeling en loopbaancoaching.

Persoonlijke ontwikkeling

Met personal coaching word je ondersteund wanneer jij zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen. De essentie van deze vorm van coaching is dat jij weer de regie pakt over je eigen keuzes en mogelijkheden. Samen met de coach ga je op zoek naar die handvatten die jij nodig hebt.

Outplacement

Hoe vervelend het ook is om je baan te verliezen het biedt ook de kans om volledig op jezelf de focussen. Waar kom ik het beste tot mijn recht en welke rol of functie past het beste bij mijn kennis, ervaring en wensen? Eigenlijk is het een reset.

Samen met jouw vaste outplacement coach ga je een traject in van minimaal 3 maanden op zoek naar een nieuwe passende baan.

Overgang

Het zal jullie niet ontgaan zijn. De laatste tijd is er steeds meer aandacht over de overgang en dat is maar goed ook.

Het aantal werkende vrouwen tussen de veertig en zestig jaar bedraagt in Nederland nu zo’n 1,8 miljoen. Het gros van hen werkt in de zorg en het onderwijs, sectoren die kampen met ernstige personeelstekorten en hoge werkdruk. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berichtte afgelopen mei dat overgangsklachten bij 173.000 vrouwen vorig jaar van invloed waren op het werk (dit is ruim de helft van alle werkende vrouwen in de overgang).

Stress en Burnout

De stress- en burn-out coaching van Coach Hero helpt bij de vermindering van stressklachten en bij herstel van burn-out klachten of het voorkomen van een burn-out. De coaching is bedoeld voor mensen die op een gezonde, gebalanceerde manier het beste uit zichzelf willen halen.

Leiderschap ontwikkeling

Ben jij onderdeel van een management team en heb je de behoefte aan ondersteuning bij vraagstukken die te maken hebben met jouw eigen ontwikkeling, leiderschap of rol in het managementteam, dan is een ‘loopbaancoach management’ wat voor jou.

Loopbaancoaching

Je wilt graag het beste uit jezelf halen en meer regie op je werk ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Heb je voldoende plezier in werk? Ben je voldoende bezig met je eigen ontplooiing? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen en hoe wil en kan je dat bereiken?

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.