Claire Recourt

Ik zou mezelf omschrijven als open, eerlijk en direct. Daarnaast ben ik een echte doener. Jouw coachvraag vertalen naar concrete stappen en focus in combinatie met inzicht, humor en bewustwording zijn voor mij de juiste ingrediënten voor een geslaagd traject.

Ik kijk altijd naar de mens die ik voor me heb. Wat heeft hij of zij nodig en waar kan ik diegene het beste bij ondersteunen. Het fundament van een traject is voor mij wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Als je bewust bent waar je nu staat, is het makkelijker keuzes maken en aan het roer te staan van je eigen ontwikkeling en loopbaan ook als het even tegenzit. Vertrouwen in jezelf en je eigen ontwikkeling zijn voor mij belangrijk. Vervolgens vind ik de vertaalslag naar het zetten van concrete stappen net zo belangrijk. Welk bedrijf past bij mij en hoe vind je de baan die bij je past? Welke stap kan ik nu het beste zetten? Hoe kan ik netwerken en hoe profileer ik mezelf?

Mijn eigen loopbaan ben ik begonnen in de Werving en Selectie en Management Development. Ik miste hier de aandacht voor de kandidaat en besloot mijn opleiding in 2008 aan te vullen met een beroepsopleiding tot coach. Dit is een brede opleiding gericht op loopbaancoaching en persoonsgerichte coaching. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als coach op het gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, leiderschap, stress- en burn-out, de overgang en teams. Daarnaast ben ik ondernemer en probeer ik met Coach Hero en Cofactor het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten. Werken met volwassenen, middel- en hoog opgeleiden dagen me iedere keer weer uit om verbindend, praktisch en oprecht aan te sluiten bij degene die ik voor me heb. 

Claire Recourt

Contact Support

Contact

Meer weten neem gerust vrijblijvend contact op

Durf jij de sprong te wagen? Coach Hero is gericht op het ondersteunen van individuen of organisaties die willen groeien of zich (verder) willen ontwikkelen.