Coach Alkmaar

Zoek je een coach Alkmaar of een coachbureau in Alkmaar? Welkom bij Coach Hero! Als full service coachbureau helpen wij medewerkers, leidinggevende en werkgevers bij hun (loopbaan)uitdagingen. Onze coaches helpen medewerkers om hun drijfveren, motivatie en competenties scherp te krijgen. Dat kan benut worden om beter te functioneren, om zelfvertrouwen te vergroten of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken op de arbeidsmarkt.

Ontdek Coaching Alkmaar

Onze coaches zijn, net zoals jij, ook helden die nergens van op kijken. Zij staan klaar om je bij te staan met:

Grip op je loopbaan

Je wilt zelf kunnen sturen in je baan, in je functie, maar welke richting kies je. Ga je linksaf, rechtsaf, blijf je waar je bent of ga je rechtdoor? Wat zijn uberhaupt je mogelijkheden. De loopbaancoach van Coach Hero helpt jou kansen zien en kiezen.

Bekijk meer

Grip op je mindset

Je wilt meer uit jezelf halen en uit het leven. Vrij zijn van obstakels en belemmeringen? Waar wacht je dan op? De coach van Coach Hero helpt jou jezelf (opnieuw) te ontdekken, geeft je eyeopeners, laat je zien wat je kracht is en wat je tegenhoudt.

Bekijk meer

Grip op je leven

Je wilt met meer energie in je werk en in je leven staan. In een natuurlijke flow met jezelf en je omgeving. Meer energie en meer kwaliteit van leven. Dat is zeker haalbaar! Met een coach van Coach Hero krijg je de ondersteuming die past bij jouw context.

Bekijk meer

Grip op je leiderschap

Je hebt als leidinggevenden een sleutelrol bij het ontwikkelen van sterke medewerkers. Ontdek samen met je vaste coach welke vaardigheden jij hiervoor kunt ontwikkelen. Je werkt hier doelgericht aan. 

Bekijk meer

Coachbureau Alkmaar

Je wilt graag het beste uit jezelf halen en meer regie op je werk ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Bevalt het nog? Ben je voldoende bezig met je eigen ontplooiing? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen en hoe wil en kan je dat bereiken? Onze coaches helpen je hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijg je beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Daarmee blijf je gericht werken aan je loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Coaching in verschillende soorten

Bij Coach Hero weten we dat in ieders leven en werk er momenten zijn dat je een coach kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je vastloopt in je werk, extra vaardigheden wilt ontwikkelen of als je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Met een coachtraject van Coach Hero ontdek je samen met je vaste coach wat er allemaal mogelijk is binnen jouw functie, loopbaan, leven en organisatie of misschien zelfs daarbuiten.

Onze aanpak

Jouw loopbaancoach kies jij zelf. Goede persoonlijke coaching staat en valt met een goede klik, met verbinding en met maatwerk. Omdat wij blended coaching aanbieden bepaal jij samen met jouw coach hoe Coach Hero jou gaat ondersteunen: hoe, waar, wanneer, frequentie, opdrachten. Wij werken face-to-face, telefonisch, per e-mail, online. We starten door samen scherp te stellen wat jouw specifieke vraag is. Daarna gaat het balletje rollen. Je komt er hoe dan ook, door blended coaching die afgestemd is op jouw leervraag, leerstijl en persoonlijke context, altijd sterker uit.

Verschillende coachvragen

Coach Hero stemt de coaching af op jouw individuele behoefte. Wij hebben verschillende coachvormen beschikbaar met veel ruimte voor maatwerk. Je kunt bij onze coach terecht met tientallen vragen. Vaak is er behoefte aan verandering. Die behoefte kan van binnenuit komen of door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een reorganisatie. Onderstaand een indruk van veel voorkomende coachvragen: 

Ik dreig mijn baan te verliezen

Welk werk past bij mij?

Ik wil iets anders maar wat?

Hoe wil ik verder met mijn carrière of loopbaan?

Ik heb last van vermoeidheid, stress of burn-out

Wat is een goede volgende stap in mijn carrière?

Hoe pak ik solliciteren en netwerken slim aan?

Is een opleiding voor mij een goed idee?

Hoe verbeter ik mijn skills als leidinggevende?

Hoe positioneer ik mij als leider?

Meer weten? Lees dan verder bij onze disciplines:

Meer weten over Coach Hero in Alkmaar?

Ben je benieuwd naar coaching of wil je meer weten over onze coaches in Alkmaar? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We staan je graag te woord.

Coach Hero Alkmaar
Comeniusstraat 2A, 1817 MS Alkmaar
alkmaar@coachhero.nl
+31 (0)72 30 30 597 

Laat hieronder een bericht achter

2 + 8 =