Onze Coaches

1. Werken in een blended vorm

2. Zijn geaccrediteerd

3. Reageren snel en adequaat

Grip op je leiderschap

Je hebt als leidinggevende een sleutelrol bij het ontwikkelen van sterke medewerkers. Ontdek samen met je vaste coach welke vaardigheden jij hiervoor kunt ontwikkelen. Je werkt hier doelgericht aan.

Hoe motiveer ik mijn medewerkers?

Motivatie en betrokkenheid zijn belangrijke aandachtspunten als het gaat om binden, boeien en behouden van medewerkers. Hoe kun je daar als leidinggevende positieve invloed op hebben? Hoe versterk je de motivatie van medewerkers? En hoe borg je dat? 

Hoe verbeter ik mijn skills als leidinggevende?

Leidinggeven is een vak. Daarvoor heb je de juiste vaardigheden nodig. Je hebt een cruciale rol als het gaat om het motiveren en verbinden van medewerkers. Coach Hero helpt je om die vaardigheden te herkennen en ontwikkelen. Welke vaardigheden heb je al en wat kun je verder versterken? 

Hoe positioneer ik mij als leider?

Van leidinggevenden wordt tegenwoordig veel gevraagd. Naast het aansturen van medewerkers ben je ook vakinhoudelijk eindverantwoordelijk. Daarnaast worden vaak vanuit het management extra taken bij je neergelegd. Hoe ga je daarmee om? En hoe behoud je daarbij je eigen identiteit? 

Leidinggevenden spelen een sleutelrol bij het ontwikkelen van sterke organisaties en medewerkers. Met ‘Grip op je leiderschap’ ontdek je samen met een coach van Coach Hero welke vaardigheden jij hiervoor kunt ontwikkelen, afgestemd op je persoonlijke behoeften en organisatieontwikkelingen. Of het nu gaat om motiveren van medewerkers, gespreksvoering in een veilige omgeving of bijvoorbeeld het werken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Met ‘Grip op je leiderschap’ ontdek je samen met een coach van Coach Hero welke vaardigheden jij hiervoor kunt ontwikkelen, afgestemd op je persoonlijke behoeften en organisatieontwikkelingen. 

Hoe wij dat aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw vaste coach kies je bij ons daarom zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat doen jullie face-to-face en wat kan telefonisch, online of per e-mail? Wij benutten blended coaching om voor jouw vraag de perfecte aanpak samen te stellen. Daarna ga je samen aan de slag. Binnen de afgesproken periode doen wij alles wat nodig is om jouw doel te behalen. Je krijgt bij de onderscheidende aanpak van ons full service bureau dus veel meer dan een vast aantal ‘gesprekssessies’.

 

Wat is blended coaching?

Met blended coaching bedoelen wij het gebruik van diverse on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt jou en je coach veel flexibiliteit om samen een krachtig ontwikkeltraject te doorlopen. Je hoeft de coachsessies dus niet te beperken tot de vaste live-gesprekken. Doordat wij verschillende vormen aanbieden, kunnen wij beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Lees alles over onze aanpak en
download onze gratis flyer.