Onze Coaches

1. Werken in een blended vorm

2. Zijn geaccrediteerd

3. Reageren snel en adequaat

Grip op je leven

Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Ga aan de slag om een gezonder leven te realiseren.
Lifestyle coaching

Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Ga met onze coaches aan de slag om een gezonder en energieker leven te realiseren.

Vermoeidheid stress of burn-out?

Je hebt last van vermoeidheid, stress en/of een burn-out waardoor je je niet meer energiek voelt om te doen wat je wilt doen. Onze coaches helpen jou om stap voor stap de controle over je eigen leven weer terug te winnen zodat je weer met energie en zelfvertrouwen gezond kan functioneren.

Hoe zorg ik voor een goede werk-privé balans?

Het is een thema waar we allemaal wel eens mee worstelen. Hoe ga je om met al die prikkels die iedere dag op je afkomen? Onze coaches helpen je om keuzes te maken en prioriteiten te stellen zodat er weer en goede balans ontstaat tussen aan- en ontspanning.

Met ‘grip op je leven’ ontdek je samen met een coach van Coach Hero waar je échte kracht ligt. De held in jou is nieuwsgierig en heeft de moed om de volgende stap te zetten die jouw sterker maakt.

Hoe wij dat aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw vaste coach kies je bij ons daarom zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat doen jullie face-to-face en wat kan telefonisch, online of per e-mail? Wij benutten blended coaching om voor jouw vraag de perfecte aanpak samen te stellen. Daarna ga je samen aan de slag. Binnen de afgesproken periode doen wij alles wat nodig is om jouw doel te behalen. Je krijgt bij de onderscheidende aanpak van ons full service bureau dus veel meer dan een vast aantal ‘gesprekssessies’.

Wat is blended coaching?

Met blended coaching bedoelen wij het gebruik van diverse on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt jou en je coach veel flexibiliteit om samen een krachtig ontwikkeltraject te doorlopen. Je hoeft de coachsessies dus niet te beperken tot de vaste live-gesprekken. Doordat wij verschillende vormen aanbieden, kunnen wij beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Lees alles over onze aanpak en
download onze gratis flyer.