Onze Coaches

1. Werken in een blended vorm

2. Werken volledig op maat

3. Reageren snel en adequaat

Grip op je loopbaan

Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Ga aan de slag om een gezonder leven te realiseren.
Ik dreig mijn baan te verliezen

Het verlies van je baan maakt dat je ineens voor nieuwe keuzes staat. Wij helpen je graag om vanuit deze situatie een nieuwe start te maken.

Iets anders maar wat?

Je wilt wat anders maar wat? Je voelt dat er meer in jou zit. Toch krijg je het er onvoldoende uit. Je voelt je onrustig.

Hoe verder met je carrière of loopbaan?

Je twijfelt aan de richting van jouw carrière en die voor jouzelf. Je staat op een kruispunt. Wat is je volgende stap?

Met ‘grip op je loopbaan’ ontdek je samen met een coach van Coach Hero wat er allemaal mogelijk is binnen jouw functie, jouw loopbaan en jouw organisatie of wellicht wel daarbuiten.

Hoe wij dat samen aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw vaste coach kies je bij ons daarom zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat doen jullie face-to-face en wat kan telefonisch, online of per e-mail? Wij benutten blended coaching om voor jouw vraag de perfecte aanpak samen te stellen. Daarna ga je samen aan de slag. Binnen de afgesproken periode doen wij alles wat nodig is om jouw doel te behalen. Je krijgt bij de onderscheidende aanpak van ons full service bureau dus veel meer dan een vast aantal ‘gesprekssessies’.

 

Wat is blended coaching?

Met blended coaching bedoelen wij het gebruik van diverse on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt jou en je coach veel flexibiliteit om samen een krachtig ontwikkeltraject te doorlopen. Je hoeft de coachsessies dus niet te beperken tot de vaste live-gesprekken. Doordat wij verschillende vormen aanbieden, kunnen wij beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.
 

Lees alles over onze aanpak en
download onze gratis flyer.