Onze Coaches

1. Werken in een blended vorm

2. Zijn geaccrediteerd

3. Reageren snel en adequaat

Grip op je mindset

Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Ga aan de slag om een gezonder leven te realiseren.
Hoe neem ik regie in werk en leven?

We kennen het allemaal wel die momenten dat je even niet meer ‘in charge’ bent. Het lijkt wel of je in een negatieve flow zit waarin niets wil lukken. Of het nu op werk, thuis of allebei is. Ontdek samen met onze coaches hoe jij weer ‘in charge’ komt en daardoor die eigen regie ervaart.

Hoe kan ik mijn grenzen leren bewaken?

Je vindt het moeilijk om nee te zeggen. Wil graag voor iedereen klaar staan maar je voelt dat dat je heel veel energie kost. Ja zeggen tegen de ander is nee zeggen tegen jezelf. Welke overtuiging ligt hieraan ten grondslag. Ontdek met onze coaches hoe jij die belemmerende overtuiging leert om te zetten naar een krachtige nee.

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

We hebben allemaal onze onzekerheden maar als het je in het dagelijks leven belemmert om stappen te zetten of keuzes te maken is het tijd om er wat aan te doen. Onze coaches gaan graag met je aan de slag om je bewust te maken waar jouw kwaliteiten liggen en welke waarde jij hebt toe te voegen.

Mindset Coach

Met ‘grip op je mindset’ ontdek je samen met een mindset coach van Coach Hero waar je échte kracht ligt. De held in jou is nieuwsgierig en heeft de moed om de volgende stap te zetten die jouw sterker maakt.

 

Wat doet een mindset coach?

Een mindset coach ondersteunt bij het verkrijgen van inzicht in jouw belemmerede overtuigingen en deze om te buigen naar een positieve mindset. Overtuigingen hebben we allemaal maar wanneer ze een negatieve lading hebben en een obstakel gaan vormen in het dagelijks functioneren en handelen loop je vaak vast. Zo kan jij bijvoorbeeld een negatieve overtuiging hebben op het gebied van eigenwaarde waardoor je misschien moeite hebt met grenzen stellen of de stap nemen om eindelijk voor die leuke baan te gaan. Mindset coaching is er op gericht jouw negatieve denken om te buigen naar een positieve mindset waardoor je groei gaat ervaren en (weer) in beweging komt. Onze coaches helpen je daar graag bij. 

Hoe wij dat samen aanpakken?

Iedere held is uniek, met unieke kwaliteiten en doelen. Jouw vaste coach kies je bij ons daarom zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat doen jullie face-to-face en wat kan telefonisch, online of per e-mail? Wij benutten blended coaching om voor jouw vraag de perfecte aanpak samen te stellen. Daarna ga je samen aan de slag. Binnen de afgesproken periode doen wij alles wat nodig is om jouw doel te behalen. Je krijgt bij de onderscheidende aanpak van ons full service bureau dus veel meer dan een vast aantal ‘gesprekssessies’.

Wat is blended coaching?

Met blended coaching bedoelen wij het gebruik van diverse on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt jou en je coach veel flexibiliteit om samen een krachtig ontwikkeltraject te doorlopen. Je hoeft de coachsessies dus niet te beperken tot de vaste live-gesprekken. Doordat wij verschillende vormen aanbieden, kunnen wij beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Lees alles over onze aanpak en
download onze gratis flyer.