Hoe wij werken

Wanneer het jou uitkomt in de vorm die bij jou past

Geen limiet op het aantal coachsessies

Coaching tegen een Vast Bedrag!

Dit is onze onderscheidende aanpak

Coach Hero biedt een oplossing die coaching voor organisaties, leidinggevenden, medewerkers en particulieren toegankelijk, toepasbaar en transparant maakt. Een full service coachvorm die blended (online/offline) wordt aangeboden met onbeperkte toegang tot je persoonlijke coach. Dus zonder limiet op het aantal sessies tijdens het coachtraject en ook met andere contactmomenten tussendoor. Wij doen alles wat nodig is om de gestelde doelen te halen in de afgesproken periode. Dat is de kracht van Coach Hero!

Wat is blended coaching?

Blended coaching betekent het “blenden” mixen van het gebruik van on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt zowel de coach als de coachee veel flexibiliteit. Je hoeft dus je coachsessies niet te beperken tot de reguliere live gesprekken. Doordat wij allerlei vormen aanbieden sluiten we beter aan op jouw behoefte.

Waarom blended coaching?

Omdat het meer rendement oplevert!
Doordat wij een vast bedrag hanteren in combinatie met blended coaching. En, omdat je optimaal gefaciliteerd en ondersteund wordt waar en wanneer jij dat nodig hebt. Jij bepaalt welke coachvorm het beste aansluit bij jouw situatie!

Omdat het efficienter is dan reguliere coaching!
Doordat wij verschillende communicatiemethoden hanteren, kunnen wij heel snel schakelen en snel contact maken. Wanneer je wilt overleggen is een telefoongesprek zo gepleegd. Je combineert leren op de werkplek met coaching op de momenten dat dit écht nodig is. 

Omdat het effectiever is want alles is maatwerk!
Doordat wij de activiteiten geheel afstemmen op jouw leerstijl. Daardoor is het persoonlijk, sluit het beter aan op je leerbehoefte en levert het meer resultaten op. 

Wil je meer weten over onze aanpak?

Met een coachtraject van Coach Hero ontdek je samen met je vaste coach wat er allemaal mogelijk is binnen jouw functie, loopbaan, leven en organisatie of misschien zelfs daarbuiten. Wil je meer weten? Wij vertellen jou graag hier meer over.