Hoe wij werken

Wanneer het jou uitkomt in de vorm die bij jou past

Geen limiet op het aantal coachsessies

Coaching tegen een Vast Bedrag!

Van wildgroei naar doelgerichte coaching

Wat is het rendement van coaching voor je organisatie? Die vraag blijft nog vaak onbeantwoord. Vaak telt vooral de winst voor de persoon met een coachvraag? De bredere blik ontbreekt in Nederland vaak nog. Dat is jammer, want dit geeft organisaties de kans om het rendement van coaching te vergroten met strategische, doelgerichte en oplossingsgerichte coaching. Dat is precies de reden waarom Coach Hero is ontstaan. Onze visie hierop lichten we graag verder toe.

Rendement voor werkgever en werknemer

Deze focus helpt ons om het rendement op coaching voor werkgever en werknemer te vergroten. Met name voor organisaties valt hierin nog veel te winnen. Voor onze klanten maakt het beter duidelijk wat precies onze toegevoegde waarde voor hen is. Want wij hebben een belangrijke missie: de inzetbaarheid van medewerkers vergroten door coaching. Dit doen wij vanuit onze gezamenlijke totaalvisie op coaching, waarin wij (Olaff en Claire) elkaar sinds 2016 hebben gevonden.

Wat is blended coaching?

Blended coaching betekent het “blenden” mixen van het gebruik van on- en offline communicatievormen: face-to-face gesprekken, geschreven dialoog (online), telefoon- en/of videogesprekken en instant messaging. Deze vorm is de laatste jaren steeds populairder geworden en biedt zowel de coach als de coachee veel flexibiliteit. Je hoeft dus je coachsessies niet te beperken tot de reguliere live gesprekken. Doordat wij allerlei vormen aanbieden sluiten we beter aan op jouw behoefte.

Waarom blended coaching?

Omdat het meer rendement oplevert!
Doordat wij een vast bedrag hanteren in combinatie met blended coaching. En, omdat je optimaal gefaciliteerd en ondersteund wordt waar en wanneer jij dat nodig hebt. Jij bepaalt welke coachvorm het beste aansluit bij jouw situatie!

Omdat het efficienter is dan reguliere coaching!
Doordat wij verschillende communicatiemethoden hanteren, kunnen wij heel snel schakelen en snel contact maken. Wanneer je wilt overleggen is een telefoongesprek zo gepleegd. Je combineert leren op de werkplek met coaching op de momenten dat dit écht nodig is. 

Omdat het effectiever is want alles is maatwerk!
Doordat wij de activiteiten geheel afstemmen op jouw leerstijl. Daardoor is het persoonlijk, sluit het beter aan op je leerbehoefte en levert het meer resultaten op. 

Wil je meer weten over onze aanpak?

Met een coachtraject van Coach Hero ontdek je samen met je vaste coach wat er allemaal mogelijk is binnen jouw functie, loopbaan, leven en organisatie of misschien zelfs daarbuiten. Wil je meer weten? Wij vertellen jou graag hier meer over.