Lifestyle coaching

Wanneer je gezond en vitaal bent, kan je vaak letterlijk het leven beter aan. Zowel fysiek als mentaal kan je tegen een stootje wanneer het even tegenzit. Als we minder goed voor onszelf zorgen heeft dat vaak te maken met ingesleten patronen en is het moeilijk dit gedrag om te zetten naar ander gedrag. Lifestyle coaching richt zich op de gedragsverandering(en) die nodig is zodat jij een leven kan leiden waarin jij je gezonder en vitaler voelt. 

Fouten maken mag

Samen met de coach van Coach Hero ga je aan de slag om oude patronen te doorbreken en nieuwe patronen aan te leren. Belangrijk daarbij is dat we samen ontdekken wat voor jou werkt en hoe je het nieuwe gedrag vol kan houden. Het hebben van een positieve mindset ook wel Growth Mindset helpt hier bij. Letterlijk vertaald betekent dit een groei mindset die je in staat stelt om fouten te maken en je te blijven ontwikkelen. 

[‘Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Ga met onze coaches aan de slag om een gezonder en energieker leven te realiseren.’]

Wanneer schakel je een lifestyle coach in?

Wanneer je een gezonder slaapritme wil

Gezonder wilt eten

Meer ritme in je leven wil

Vaker wil bewegen of sporten

Minder op je telefoon wil zitten

Positiever ten aanzien van jezelf wilt zijn

Kleine gezondere doelen wilt behalen

Meer ontspanning in je leven wil

Meer quality time wil

En meer…

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-2341905

Hoe wij werken

Ben je benieuwd wat je met coaching kan bereiken en wil je nu eindelijk een gezondere stap zetten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen dat je in contact komt met één van onze lifestyle coaches.  Onderdeel van een traject is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wij bieden onze coaching aan op een blended manier. Dat wil zeggen dat we face-tot-face contact afwisselen met online en telefonische contact momenten. Op deze manier kunnen we snel en flexibel reageren en zijn we er ook de momenten dat jij het nodig hebt.

Meer weten of direct in contact komen?

Heb jij  behoefte aan lifestyle coaching? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken hoe Coach Hero jou daar bij zou kunnen ondersteunen.