Management coaching

Ben jij onderdeel van een management team en heb je de behoefte aan ondersteuning bij vraagstukken die te maken hebben met jouw eigen ontwikkeling, leiderschap of rol in het managementteam, dan is een ‘loopbaancoach management’ wat voor jou.

Als manager sta je vaak onder hoge druk. De belangen van de organisatie en het behalen van de KPI’s staan vaak centraal maar sta je wel eens stil wat voor een manager je bent of wilt zijn? Hoe verhoud jij je ten opzichte van je medewerkers, de organisatie en je teamleden. Ben je (nog) tevreden? Wat zou je anders willen of willen verbeteren?

Coach Hero gelooft dat ook managers en leidinggevenden van tijd tot tijd behoefte hebben aan management coaching en dat het belangrijk is jezelf regelmatig centraal te zetten en pas op de plaats te maken. Wij ondersteunen je graag in jouw rol als manager met onze loopbaancoach voor management.

Thema’s waar je aan kan denken zijn:

Hoe vergroot ik mijn management skills?

Wat is mijn volgende stap?

Hoe voer ik de dialoog met mijn medewerkers?

Hoe blijf ik trouw aan mezelf?

Hoe vergoot ik mijn persoonlijke effectiviteit?

Management coaching past bij jou:

Als je vanuit meer ontspanning wil gaan managen

Meer in charge wil zijn dan in control

Toe bent aan je volgende stap

Het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kunt halen

Neem direct contact op met onze adviseur

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Onze adviseur, helpt je graag verder! 

Bel: 023-2341905

Onze aanpak

Onze gecertificeerde coaches ondersteunen jou gedurende een traject op maat. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we waar jouw behoefte ligt en waar je aan wilt werken? Door onze flexibele manier van werken zowel offline als online kunnen we ondersteuning bieden op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Naast het geven van inzicht, ondersteunen we jou met praktische tools die je dagelijks in de praktijk toe kan passen. Wil je meer lezen over hoe wij werken klik dan hier.

Interesse in coaching?

Ben je klaar voor het versterken van jou rol als manager neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of meer informatie.