Coaching speciaal voor sleutelrol leidinggevenden

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van sterke organisaties met sterke medewerkers. Maar hoe word jij hierop voorbereid?

Met het coachingstraject ‘Grip op je leiderschap’ van Coach Hero ontdek je samen met een vaste coach welke vaardigheden jij nog kunt ontwikkelen.

Daarna ga je samen aan de slag. Niet alleen in gesprekssessies, maar met een complete, doelgerichte aanpak die past bij jouw behoeften. 

Met welke coachvragen kunnen wij je helpen? 

Hoe word ik een betere leidinggevende?
Welke vaardigheden moet ik daarvoor ontwikkelen?
Hoe zorg ik voor betere gesprekken in een veilige omgeving?
Hoe vergroot ik de betrokkenheid van medewerkers?
Hoe stimuleer ik de brede inzetbaarheid van medewerkers?
Hoe vergroot ik de persoonlijke effectiviteit van medewerkers?

Hoe zorgen wij voor meer werkplezier? 

Hoe zorgen wij dat medewerkers zich blijven ontwikkelen?

En veel meer…

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Bij Coach Hero geloven wij dat in het leven en werk van iedereen er momenten zijn dat je een coach kunt gebruiken. Dat geldt zeker voor leidinggevenden die regelmatig voor nieuwe uitdagingen staan om te zorgen voor een sterke organisatie met sterke medewerkers.

Jouw vaste coach kies je bij ons zelf. Want een goede ‘klik’ is belangrijk voor goede coaching. Samen met jouw coach bepaal je hoe wij jou precies ondersteunen: waar, wanneer en hoe vaak? En wat bespreken jullie bij voorkeur face-to-face en wat juist telefonisch, online of per e-mail. Want naast gespreksessies zul je tijdens een traject soms ook tussendoor willen afstemmen met je coach. Daarom kiezen wij voor blended coaching.

Daarbij doen wij tijdens jouw coachtraject alles wat nodig is om je doelstelling te halen. Dat is de krachtige en onderscheidende aanpak van Coach Hero!

 

Hoe kan ik mijn coach bereiken?

Je kunt bij ons op verschillende manieren contact leggen met jouw coach. Uiteraard spreek je elkaar tijdens face-to-face gesprekken, maar je kunt ook tussendoor on- en offline contact leggen om even wat af te stemmen of feedback te vragen. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch, met videogesprekken of via instant messaging. Deze blended coaching biedt jou en je coach extra flexibiliteit om te zorgen voor een krachtig ontwikkeltraject dat echt bij je past. Doordat wij verschillende coachvormen aanbieden, kunnen we beter aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.