Alles in huis voor een
sterke organisatie

Het is voor organisaties in deze tijd soms knap lastig om te zorgen voor goed werkgeverschap. Terwijl de HR-thema’s om je oren vliegen, word je links en rechts alweer ingehaald door nieuwe ontwikkelingen.

Hoe fijn is het dan als jouw organisatie een concrete aanpak heeft die zorgt voor sterke medewerkers én leidinggevenden? Zodat zij met vraagstukken direct een beroep kunnen doen op een vaste coach.

Coach Hero heeft alles onder één dak voor een sterke organisatie.

Herken je deze vragen?

Hoe vergroot ik de betrokkenheid van medewerkers?

Hoe blijven of worden wij een aantrekkelijke werkgever?

Hoe vergroot ik de persoonlijke effectiviteit van medewerkers?

Hoe stimuleren wij de brede inzetbaarheid van medewerkers?

Hoe voorkomen wij dat medewerkers te veel werkdruk ervaren? 

Hoe krijgen wij sterke leidinggevenden?

Hoe zorgen wij voor meer werkplezier? 

Hoe zorgen wij dat medewerkers zich blijven ontwikkelen?

En veel meer…

Coach Hero is de “In House” Coach
voor jouw organisatie

1. Direct toegang tot coaches en diverse coachvormen

Je krijgt als organisatie snel, praktisch en doelgericht coaching en coachvormen die passen bij de leerbehoeftes van medewerkers en leidinggevenden. 

2. Volledige transparantie in aanpak, kosten & communicatie

Wij zorgen voor duidelijke verwachtingen en een glasheldere aanpak. Bijzonder van onze aanpak is de vaste coachperiode, waarin wij alles doen wat nodig is om het doel te halen. Jouw medewerkers krijgen dus veel meer dan alleen een aantal ‘coachgesprekken’. 

3. Directe toevoeging op bestaande HRM instrumenten

Jouw organisatie wordt voorzien op een flexibele, gemakkelijke en ontzorgende manier van een veelzijdige aanpak voor coachingsvraagstukken. Coach Hero heeft meerdere coaches en alles wat verder nodig is onder één dak. Je hoeft dus niet meer op zoek naar die ene coach en daarvoor overal offertes op te vragen. Onze coaches zijn direct ‘in house’ beschikbaar als aanvulling op de bestaande HR-instrumenten.

Wil je meer weten over onze aanpak?

Coach Hero helpt organisaties om een slimme, sociale en toekomstgerichte werkgever te zijn. Deze werkgevers investeren in de ontwikkelbehoefte van hun organisatie, leidinggevenden en medewerkers, passend bij de steeds veranderende markt- en arbeidsomstandigheden. Wil je meer weten over onze onderscheidende aanpak? We vertellen je hier graag meer over.