Birgit Lempers

Mijn motto is: Vanuit je eigen inzicht, bewustwording en kracht in beweging komen en stappen maken die bij jou passen. In onze begeleiding ondersteun ik je hier heel graag bij.

Disciplines Loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags Carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, zelfsturing, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen Face-to-face, zoom / microsoft teams, telefonisch, whatsapp, e-mail
Certificering Noloc

 

Disciplines
management coaching, personal coaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching

Tags
carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, zelfbewustzijn, zelfsturing, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling

Coachingsvormen
face-to-face, zoom / microsoft teams, telefonisch, whatsapp, e-mail

Certificering
Nobco

Over deze coach

Als ervaren en gecertificeerde loopbaancoach zet ik mij sinds 2005 in voor allerlei verschillende doelgroepen met uiteenlopende doelstellingen en hulpvragen.

Kenmerkend voor mij zijn onder andere vakmanschap, doortastendheid en geduld. Van mensen die ik heb begeleid, krijg ik vaak terug dat ze mijn openheid en eerlijkheid waarderen en dat de positieve energie en vertrouwen die ik breng, hen vaak inspireert.

Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarbij we aan het werk kunnen. Samen gaan we aan de slag om antwoorden te vinden op de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat houdt me tegen’. Mijn ambitie is dat je zelf de stappen maakt die nodig zijn maar dat ik je hier heel graag bij ondersteun. Op deze manier ben je in staat het beste uit jezelf te halen.

Direct een coach nodig?

Coachen op afstand is voor ons geen probleem. Onze coachadviseur, helpt je graag verder.