Is het alweer tijd voor een loopbaan APK? 

Dit korte loopbaantraject is inmiddels een bekende tool om loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid te bevorderen. De kracht van dit korte loopbaantraject heeft zich recent nog bewezen in de vorm van het ontwikkeladvies. Als onderdeel van het programma NL Leert door kregen (op tijd) geregistreerde deelnemers een kortlopend loopbaantraject aangeboden waarbij ze inzicht kregen in hun loopbaankansen. De vraag was zo groot dat binnen no time alle plekken waren gereserveerd. 

 

Waarom een loopbaan APK?

De een noemt het ‘loopbaan APK’, de ander loopbaanimpuls of loopbaankeuring. Feitelijk komt het op hetzelfde neer. In een kort en krachtig loopbaantraject van een aantal sessies (veelal 3 of 4 gesprekken) ga je aan slag met een loopbaancoach. Deze coach geeft jou inzicht in je positie op de arbeidsmarkt en geeft gerichte adviezen om je loopbaanperspectief te verbeteren. Je krijgt een helder beeld van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en perspectief op werk nu en in de toekomst.

Loopbaanadvies van Coach Hero

De coaches van Coach Hero helpen je om bewust en doelgericht om te gaan met je loopbaan. Middels loopbaancoaching krijg je beter zicht op je talenten, mogelijkheden en ontwikkelpunten. Zo kan je  gericht blijven werken aan je loopbaan in een bestaande of nieuwe werkomgeving. 

Je krijgt antwoord op vragen als:

Persoonlijk profiel; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat vind ik leuk?

Hoe ziet een cv er vandaag de dag uit? En hoe profileer je je het beste op LinkedIn?

Welke opleidingen zou ik het beste kunnen doen?

Wat moet ik nú doen om over vijf jaar nog gelukkig te zijn in mijn werk?

Hoe neem ik de juiste loopbaanbeslissing?

Zijn mijn kwaliteiten future proof?

Onze coach biedt altijd ondersteuning met persoonlijke en reflectieve gesprekken. Jouw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Een traject blijft immers maatwerk. Bij loopbaancoaching worden ook opdrachten, oefeningen en tests aangeboden om zelfinzicht te vergroten.
 

Meer weten voor uw eigen loopbaancoaching?

Wil je meer weten over loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We horen graag iets meer van jouw achtergrond en jouw vraag zodat we een juiste keuze kunnen maken uit de coach die jou daar het beste bij kan ondersteunen. Wij kijken altijd wat er nodig om jou het beste te begeleiden. Coach Hero kent verschillende pakketten waaronder een loopbaan APK maar kent ook langere trajecten. De keuze voor een pakket is afhankelijk van je doel en mogelijkheden.

Wil je meer weten?

Neem contact op! Onze adviseur, helpt je graag verder.